Forskarhandledarseminarium

Handledarseminarium om etik i forskarutbildningen 

I höst är det dags för ett nytt handledarseminarium för SMDFs medlemmar. Det blir tredje gången vi håller ett sådant, och  äger i år äger det rum på Malmö universitet. Den här gången är temat etik. Det kommer dels att handla om erfarenheter av och utmaningar med etikansökningar, dels om helt andra etiska frågor som kan dyka upp i handledarsituationen och doktorandarbetet. Mycket tid ägnas åt erfarenhetsutbyte.  

När: Fredag 18 november klockan 10–16 

Var: Malmö universitet 

Vem: Du som är medlem i SMDF och har en roll som handledare inom forskarutbildning är välkommen (observera att doktorander numera har ett eget nätverk som träffas separat, så ingen aktivitet ordnas för doktorander just denna dag). 

Kostnad: Det är gratis för medlemmar. Uppmuntra gärna kollegor att bli medlemmar om de är intresserade av att vara med.  

Anmälan: Anmäl dig redan nu och boka in dagen i kalendern! Anmäl dig genom att skicka ett mail till: kerstin.pettersson@su.se senast 31 oktober. Glöm inte att samtidigt meddela eventuella behov av specialkost.

Inbjudan Handledarseminarium

Välkommen! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *